Snygga kläder

Jag har precis fått hem ett paket med riktigt snygga kläder som jag köpte på internet för någon vecka sedan. Tyvärr tog det lite längre tid för kläderna att fraktas till mig än vad jag först trodde då den ena klänningen jag köpte var tillfälligt slut i lager, eller min storlek var i alla fall slut. Jag blev kontaktad av klädbutiken som beklagade sig och gav mig en liten rabatt på hela köpet för att det blev försenat. Sparade 100 kronor:) så det gjorde inte så mycket att jag fick vänta några dagar extra på på kläderna. De ska ändå inte användas förrän på nyårsafton.

En klänning

En av klänningarna

När jag letade efter klänningen så tittade jag på flera olika klädbutiker på internet som säljer klänningar och kläder. Faktiskt så var det ett tag sen jag shoppade loss på nätet senast så jag blev lite förvånad över hur mycket snygga kläder det faktiskt finns på nätet och det är inte direkt någon större skillnad att köpa kläderna över internet än att gå och köpa dem i affär. I mitt fall så föredrar jag faktiskt att köpa över internet. Jag har aldrig haft något större behov av att testa varenda liten klänning eller jeans innan jag köper dem i affär. Är väl förmodligen lyckligt lottad där, som har en kropp som det mesta passar på. Det har också lett till att jag aldrig behövt skicka tillbaka något plagg som jag har köpt över nätet. Även om jag vet att det skulle gå, och det är många klädaffärer som både betalar frakten till mig och betalar frakten tillbaka om jag vore tvungen att byta ut kläderna jag köpt.

Nu ikväll ska jag testa alla klänningar på och försöka bestämma mig för vilken jag vill använda på nyårsafton. Jag köpte faktiskt tre stycken olika, som alla går att använda. Vi får se vilken det blir:)